Kuka vei pussauskopin Somerolla?

0
Someron Nostalgiaviikolla vuosittain esillä olleen pussauskopin seinien maalaukset ovat koululaisten käsialaa.

Somerolla ihmetellään, kuka on vienyt Nostalgiaviikolla vuosittain esillä olleen pussauskopin. Pussauskoppi on hävinnyt Someron keskustasta runsas viikko sitten, mutta varkaus huomattiin vasta viime sunnuntaina.

Pussauskopin vieminen ei ole käynyt tuosta vain, sillä sen kantamiseen on tarvittu kaksi ihmistä ja siirtämiseen pakettiautoa tai peräkärryä. Moni on jo pohtinut sitäkin, miten ja missä varkaat varsin tunnetuksi tullutta pussauskoppia aikovat käyttää.
– Onko nyt joku pusunnälkäinen ja ujo ihminen ollut liikkeellä, miettii Muotiputiikki Helmen yrittäjä Anita Hallapelto.

Hallapellon tarkoituksena oli laittaa pussauskoppi pysyvästi esille Helmen uusiin tiloihin entiselle meijerille.