Sami Sykkö Salossa: Hyvin pukeutuminen on itsensä ja toisten huomioon ottamista

0
– Pukeutuminen on kaikkein merkittävin viesti, minkä lähetämme muille ihmisille, muotitoimittaja Sami Sykkö sanoo Salon taidemuseo Veturitallissa.

Muotitoimittaja Sami Sykkö piipahti Salossa Salon taidemuseo Veturitallin näyttelyn avajaisissa ja ehti myös puhua arkimuodista. Sykön mukaan pukeutumiseen kannattaakin kiinnittää huomiota myös arkena.
– Pukeutuminen on merkittävin viesti, minkä annamme itsestämme muille ihmisille. Mitä enemmän onnistuu olemaan eri tilanteissa edukseen, sen parempi, Sykkö sanoo.
Sykön mukaan tyylikäs pukeutuminen on muiden huomioon ottamista ja tahdikasta myös itseä kohtaan.
– Hyvin pukeutuminen on itsensä ja toisten huomioon ottamista. Jos on yksin ja näkee peilin, ja pitää näkemästään, sehän on ihana asia. Pukeutumisella tuodaan iloa itsensä ja muiden elämään, vähän samalla tavalla kuin ihmiset ostavat kotiinsa kukkia. Ihmisetkin voivat parhaimmillaan olla vähän kuin kukkia, silmäniloja, Sykkö sanoo.

Lue koko haastattelu 26.5.2018 lehdestä