Someron pisin mies siirtyy hallitsevan Suomen mestarin riveihin

1
Aaro Nikula hyökkäsi helmikuussa Hermannin salissa tulevan seuransa A-poikia vastaan.

Nuorten maajoukkuepelaaja ja Salon Viestin riveissä poikien Suomen mestaruuksia voittanut Aaro Nikula, 19, siirtyy ensi kaudeksi miesten hallitsevan Suomen mestarin Vammalan Lentopallon riveihin.

Peräti 212-senttinen ”Someron pisin mies” on harjoitellut ja pelannut viime vuodet Kuortaneen valmennuskeskuksessa. Hän on kuulunut myös monen muun viestiläisen tavoin 1999-syntyneiden poikien maajoukkueen vakiokasvoihin.

Nikulan ja VaLePan sopimus on kaksivuotinen, jonka aikana Nikulan on tarkoitus murtautua kivikovan joukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

Passari Mikko Eskon ja yleispelaaja Olli Kunnarin tähdittämään kokoonpanoon tuli torstaina yksi kova nimi, kun 38-vuotias brassilibero Alan Domingo teki joukkueen kanssa sopimuksen. Entinen Brasilian maajoukkuepelaaja oli viime kaudella Brasilian liigan paras vastaanottaja ja hän on pelannut Venäjän Superliigan huippuseuroissa.

VaLePa tiedotti torstaina myös muutoksista seuraorganisaatiossa. Tamperelaisen naapuriseuran Rantaperkiön Iskun luovuttua liigapaikastaan seurasta tulee VaLePan farmijoukkue, joka pelaa miesten 1-sarjassa.

Myös VaLePan nimi muuttuu ja seura pelaa jatkossa nimellä VaLePa Sastamala Tampere. VaLePa tulee pelaamaan osan kotiotteluistaan Tampereella. Osa otteluista saattaa olla Mestarien liigan otteluita, johon VaLePan oma kotisali on liian pieni.

Iskijä

Naisten puolella Salon Viestin kovin 19 vuotias iskijä Ronja Heikinniemi puolestaan siirtyy Hämeenlinnan Lentopallokerhon (entinen HPK) iskijäksi.