Inkereen koululla sotkettiin paikkoja

6

Perttelissä on murtauduttu Inkereen koululle ja sotkettu paikkoja. Poliisi sai asiasta ilmoituksen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Paikalla poliisille selvisi, että kouluun oli menty sisälle ja siellä oli sotkettu paikkoja. Salon poliisi tutkii asiaa vahingontekona.

inkere

Tilanne menee koko ajan hullummaksi Inkereen koulun ympäristössä ja kesä tuskin tuo helpotusta asiaan. Kaahailua, paikkojen rikkomista ym. tapahtuu niin arkisin kuin viikonloppuisin. Tämä on ongelma, johon on pakko löytää ratkaisu.

Ansku

Auttaisko kamerat?

Ei ihme

Voisin olettaa, että nekin rikottaisiin aika äkkiä.

Maija

Kaahailu on ihan todellinen ongelma. Lenkkeily Inkereellä on aika turvatonta, jos haluaa kulkea pienemmällä tiellä. Pyörätietä ei ole joka asvalttitienkään varrella.

Tietääkseni vakituiset liikkujat kuulevat jo auton äänestä, milloin ”vakikaahari” on tulossa.

Maria Koski

Siellähän on nykyään kameravalvonta, ne on vaan laitettu niin, etteivät ne näy. Kiinni tekijät siis nyt jäävät.

Masa vaan

Tietyllä tavalla populistista sanoa, mutta omituiset ryhmittymät vaeltavat pitkin seutua. Koulu ja kentän ympäristö on kokoontumispaikka, mölytään ja kaahaillaan ja roskataan. Toisinaan sytytelty palon alkuja, näitä on käynyt välillä palokunta sammuttamassa ja poliisi tarkistamassa.

Mitähän asialle mahtaisi olla tehtävissä? Koulu ja sen ympäristö on jollain lailla sellaiseksi magneetiksi muodostunut iltaisin ja loma-aikoina. Ehkä vartiontifirman tai poliisin voisi laittaa kiertelemään tiettyinä aikoina koulun pihat ja muut ongelma-alueet ja hätistelemään häiritsevät porukat pois.

Tilanetta kun saa rauhoitettua, se alkaa ruokkia sitten itseään. Sama toisinpäin, jos ei mitenkään reagoida.