Videot: Pallo-Iirot oli tyly vieras MaPS:in juhlaottelussa – katso myös ennakkostudion kova vieraskattaus

0

Jalkapallohuuma on huipussa juuri käynnistyneiden MM-kisojen myötä. Myös paikallinen jalkapallokausi elää juhlaviikonloppua, sillä menestynyt ja perinteikäs Maskun Palloseura juhlii 30-vuotissynttäreitään.

Salon Seudun Sanomat striimasi Palloseuran juhlaottelun lauantaina. Kyseessä oli jalkapallon Kolmosen Kuukauden ottelu, jossa Masku kohtasi Pallo-Iirot Raumalta.
Raumalaiset olivat tylyjä vieraita Maskussa, sillä Pallo-Iirot voitti Maskun kahdella maalilla. Lopputulos oli 4-2.

Katso tästä tallenne matsistriimista.

Pallo-Iirojen maalintekijät olivat Eetu Kaipio (kaksi maalia), Emenike Uchenna Mbachu ja Topias Silvennoinen.
Maskun maalit teki Jari Oksanen.

Ennen ottelua nähtiin livenä MaPS-haastatteluja. Maskun Palloseuran juhliin saapui lauantaina nimekäs joukko urheiluvaikuttajia ja urheilijoita.
Ennakkostudiossa vieraana olivat Suomen U17-tyttöjen maajoukkueen MM-lopputurnaukseen vienyt valmentaja Marko Saloranta. Hänellä on takanaan 324 ottelua Maskun riveissä.
Lisäksi haastatteluun tuli NHL-jääkiekkoilija Mikko Rantanen. Colorado Avalanchea NHL:ssä edustava nuorukainen on pelannut koko junnujalkapallouransa Mapsin paidassa.
Roope ja Riku Riski ovat myös Maskun kasvatteja.
Paikalla oli myös Maskun Palloseuran puheenjohtaja Valtteri Roiha ja Suomen palloliiton Länsi-Suomen piirin piirijohtaja ja MaPS:n perustajajäsen Jouni Koivuniemi.
Katso tallenne ennakkostudiosta tästä.

Ottelustriimit toteutetaan yhteistyössä Pallopiirin kanssa. Ottelut selostaa Mikko Seppälä ja kommentaattorina on Iivari Hovi.

 

SALON WILPAS johtaa Kolmosen länsilohkoa. SoVon sijoitus on sarjataulukon puolivälissä. Wilppaan seuraava ottelu on tiistaina SC Wolvesia vastaan. Ottelu pelataan Salossa.

Seudun muut joukkueet Kolmosessa ovat Peimari United ja FC Boda. Niiden sijoitus on tässä vaiheessa sarjataulukon puolivälissä.

 

KOLMONEN 2018
Kuukauden ottelut suorana sss.fi:ssä

  • To 19.7. klo 18.30 SC Wolves–TuWe
  • La 11.8. klo 15.00 FC Boda–SoVo
  • Su 9.9. klo 19.15 TPK–ToVe
  • La 6.10. klo 15.00 FC Inter2–FC Åland

 

Juttu ja videot päivitetty kello 16:18 ottelun päätyttyä.