Liikenne katkaistaan Åvikin sillalla Somerolla

0

Somerolla sijaitsevalla Åvikin sillalla maantiellä 13526 katkaistaan liikenne kahdeksi päiväksi korjaustöiden vuoksi. Liikenne on poikki tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina.
Sillalla korjataan vesieristeen kuplimisvaurioita, jotka ovat ely-keskuksen mukaan aiheutuneet pitkästä hellekaudesta. Vauriokohdat sijaitsevat keskellä ajorataa, joten sillalla ei voi ajaa korjaustöiden aikana.
Elyn mukaan ajoneuvoliikenne katkaistaan sillalta keskiviikkona 13.6. klo 9 ja palautetaan torstai-iltaan mennessä.
– Siltapaikan pystyy kiertämään yleisiä teitä pitkin, mutta katkoajan lyhyyden vuoksi kiertoteitä ei viitoiteta maastoon. Kevyt liikenne pystyy kulkemaan sillan yli korjaustöiden aikanakin, Varsinais-Suomen ely-keskuksen tiedotteessa todetaan.