Moottoritien peräänajaja oli huumepöllyssä

0

Moottoritiellä Salossa lauantaina tapahtuneen peräänajon syy on tarkentunut. Pakettiauton veneenkuljetustraileriin törmännyttä turkulaismiestä epäillään huumausaineiden käytöstä.

Turun suunnasta tullut henkilöauto törmäsi edellä ajaneeseen pakettiautoon, johon oli kytketty veneenkuljetustraileri. Traileri irtosi törmäyksessä ja kulkeutui keskiviheriön yli Turkuun päin menevien kaistojen yli päätyen ojaan. Traileri koki kovia ja vaurioitui. Traileria vetänyt pakettiauto vaurioitui pahoin peräpäästä ja törmääjän auto keulasta. Turkulaismies puhalsi poliisin alkometriin nollat, mutta poliisilla oli miehen käytöksen perusteella syytä epäillä miehen ajokuntoa.

Poliisin suorittama huumepikatesti näyttikin positiivista tulosta useille eri huumausaineille. Turkulaismiestä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet määrättiin ajokieltoon.