Motoristi kaahaili humalassa ja pilvessä

1

Salossa Kuruntiellä sunnuntaina kello puoli kolmelta aamuyöllä poliisi pysäytti moottoripyörällä kovaa nopeutta ajaneen vuonna 1994 syntyneen salolaismiehen. Kuljettaja puhalsi alkometriin liki 0,6 promillea ja huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle. Moottoripyörä oli myös poistettu liikenteestä.
Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ajoneuvorikkomukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Salo on nykyään laaja

Salossa Kuruntiellä, kuullostaa aika kummalliselta kun Kuruntie on Halikossa. Eikös voisi kirjoittaa kuten ennen kuntaliitosta: Halikossa, Kuruntiellä…Kumminkin postitoimipaikat ovat pysyneet ennallaan, ei ole esim. 24800 Salo, vaan 24800 Halikko. On tärkeää ihan hälytysajoneuvojenkin kannalta että oikea osoite annetaan.