Poliisi nappasi rattijuoppoja Salossa

0

Poliisi pysäytti ylinopeutta ajaneen ulkopaikkakuntalaisen vuonna 1991 syntyneen miehen Salossa Suomusjärvellä moottoritiellä sunnuntaina kello 17 aikoihin. Kävi ilmi, että kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja hänen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomukseen.

Salossa Somerontiellä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 3.40 aikoihin poliisi pysäytti ylinopeutta ajaneen henkilöauton, jota kuljetti ulkopaikkakuntalainen vuonna 1987 syntynyt mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin noin 1,6 promillen lukemat eikä hänellä ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.