Salon tori muuttui torstain ja perjantain välisen yön aikana Nikke Ankaran keikasta useammaksi beach volley -areenaksi

0
Torstai-iltana torilla viihdyttiin Nikke Ankaran tahtiin. Iltatorin jälkeen alkoi tapahtumapaikan muovaaminen beach volley -areenaksi.

Salon tori koki torstain ja perjantain välisenä yönä melkoisen muodonmuutoksen. Vielä torstain iltatorilla kuunneltiin muiden muassa Nikke Ankaran räppiä – viikonloppuna samalla alueella pelataan beach volleyn SM-osakilpailu.

– Hiekkaa levitettiin koko torstain ja perjantain välinen yö. Ensimmäiset isojen tavaroiden, kuten kylmäkonttien ja tölkkisäilytyskonttien toimitukset tapahtuivat perjantaina aamukuudesta eteenpäin. Kenttätalkoot ovat aamuseitsemästä iltapäiväkolmeen, kertoo LP Viestin toiminnanjohtaja Elina Käsnänen.

Miesten osalta Salo Openissa nähdään kotimainen lajin eliitti. Suomen rankingin kakkonen Jyrki Nurminen ja kolmonen Santeri Siren muodostavat suosikkiparin, jota haastavat ensisijaisesti ranking-ykkönen Pekka Piippo ja -nelonen Teppo Pulkkinen.

Naisten puolelta löytyvät Suomen menestyneimmät pelaajat, joita ei Salossa nähdä. Rankingin viides Ida Sinisalo ja seitsemäs Nette Tuominen on ykkössijoitettu duo. Tuominen on yhdeksänkertaisena lentopallon aikuisten SM-mitalistina tuttu myös siltä saralta.

LP Viestin järjestämä tapahtuma alkaa karsintaotteluilla perjantaina kello 17.