Särkisalon Kirppisrallissa kierrettiin kirppiksiä Ylönkylästä Ulkoluotoon

0
Särkisalon Kirppisralliin osallistui muun muassa Janika Nivalinna, joka oli myymässä Meripirtin kentän luona.

Särkisalossa kierrettiin lauantaina joukolla kirpputoreja, kun alueella järjestettiin Kirppisralli. Mukana oli yhteensä 13 pihakirppistä, joita löytyi Ylönkylästä Ulkoluotoon asti.  Lisäksi kirppismyyntiä oli Firapelissa, Nixorin saunalla ja Meripirtin urheilukentällä. Tapahtumassa olivat mukana myös Tiiranta, Ravintola Nixor ja Förby Cafe sekä juuri avautuneet Petun Kartanon kahvila ja Cafe Vinssi.

– Minun mielestäni osallistujien määrä on erittäin hyvä, kun ottaa huomioon, että Särkisalossa asuu alle 700 ihmistä. Vielä tänään tuli uusia myyjiä mukaan, mikä kertoo, että tälle tapahtumalle on tarvetta, totesi Kirppisrallin järjestäjä Tiina Salminen tyytyväisenä.

Kirppisralli on pidetty Särkisalossa ennenkin, muutama vuosi sitten, mutta silloin se oli paljon pienimuotoisempi. Nyt tapahtuma pistettiin pystyyn kahden puuhakkaan naisen, Tiina Salmisen ja Kristiina Pihtlahden, toimesta.