Veikon Kone lopettaa Salossa

6
Loppuunmyynti alkoi Veikon Kone Salossa.

Elektroniikka- ja kodinkoneliike Veikon Kone lopettaa toimintansa Salossa. Myyntijohtaja Jani Leppämäki kertoo, että paikallistason kilpailun kanssa olisi vielä eletty, mutta nettikaupan kanssa kilpailu alkoi viime vuoden lopulla käydä liian kovaksi.
Valurin Veikon Kone Salo on entinen Expert Salo. Salon Kone ja Rauta Oy konserniin kuuluva kodinkoneliike vaihtoi nimeä syksyllä 2014. Konserni on toiminut Salossa yli 70 vuotta.
– Tämä liike on myynyt Salossa elektroniikkaa ja kodinkoneita vuosikymmeniä. Välillä nimi on vaihtunut, itse yrityksessä jo 90-luvulla kodinkoneiden myynnin aloittanut Leppämäki vahvistaa.
Veikon Kone Salossa on töissä seitsemän työntekijää. Leppämäki kertoo, että loppuunmyyntiä jatketaan yli kesäkuun puolivälin ja ovet suljettaneen lopullisesti ennen juhannusta.

Lue 2.6.2018 lehdestä lisää tai osta nettilehti

marco

Kivijalkakaupan ainoa valtti on palvelu – kumma ettei sitä 70 vuodessa ole opittu.

wish

Sekö on palvelua, kun lähdet ostamaan tarjouksessa olevaa 29€ imuria, niin haukutaan se kelvottomaksi ja väkisin myydään 100€ kalliimpi, siksi tilaan nykyään netistä kaiken.

Ei pakolla

Myytiin väkisin? Mitä ihmettä tarkoitat? Minä ainakin olen saanut aina kaupassa päättää ostanko vai enkö osta.

Jusse

Ikävää luettavaa. Ehkä olisi kannattanut säillyttää Koskisen Kulma paikkana ja brandinä. Perinteet oli aikoinaan kohdallaan ja firma tunnettu, miksi tuota muuttamaan. Häröily eri ketjujen alle, paikan vaihdot ja firman nimen vaihtaminen ei välttämättä ole ole ollut se paras juttu, siis miksi edes omaa brandiään pitää vaihtaa?

Lisäksi jälkiviisautta, internet on tuonut omat mutkansa kivijalalle, näihin olisi pitänyt mennä mukaan vain ajoissa omalla nettikaupalla. Tuolla olisi saanut markkina-aluetta laajennettua ajoissa.

Hybridikauppa on varmaan paras ratkaisu tulevaisuudessa – kivijalka ja netti.
Jos varastoa pitää olla niin se voi olla lisäksi myymälässä ja kauppaa tehdään myös netissä.

matti

Ikävä juttu. Sitä olisi kyllä tarvittu.Hyvä liike, asiantuntemusta riittää. En ymmärrä miksi joku ostaa Netistä tai tavaratalosta. Tämä johtuu yksiomaan ostajien toiminnasta. Eivät käytä asiantuntijaliikettä, ostavat turvallisesti kotona, etei tarvitse kohdata ihmistä.

Pirre

Kumpaa saisikin asiantuntijan neuvoja. Usein vain tuntuu siltä, että jossain liikkeissä ei niin aktiivisesti tulla palvelemaan.
En usko,Matti , että on kovinkaan monella on kyse siitä, ettei uskaltaisi ihmisiä kohdata. Minulla ainakin myös raha ratkaisee. Jos saan saman tuotteen halvemmalla netistä, niin miksi ihmeessä ostaisin kalliimmalla? Ei minulla ole ylimääräistä.