Humpparalli starttaa harrasteajoneuvoilla

0
Humpparalliviikon aikana esiintyy parikymmentä tanssiorkesteria.

Raatalanperinteinen humpparalliviikko starttaa lauantaina harrasteajoneuvotapahtumalla. Lavatanssimusiikin viikon mittainen tapahtuma järjestetään jo 11. kerran Kauppilan ladossa.

Humpparalli tarjoaa joka ilta kolme tanssiorkesteria ja kerää satoja tanssijoita. Lauantaina alkavassa rallissa nähdään myös rock’n’ roll -henkinen harrasteajoneuvotapahtuma Burning Love Rockin’ Party.

Varsinainen humpparalliviikko tarjoaa musiikkia ympäri vuorokauden ja iltaisin esiintyvät orkesterit, yhteensä 21 tanssiorkesteria eli kolme jokaista iltaa kohden kello 19–01. Muina aikoina soi levymusiikki.

Ohjelmisto koostuu humpan lisäksi normaalista lavatanssimusiikista. Tanssiladon lisäksi pihalla on katettu ulkolava tanssimiseen ja siinä on koko ajan ympärivuorokautinen tanssimahdollisuus.

Humpparallin aikana on paljon monenlaista toimintaa, kuten yhteislaulua, suunnistustapahtuma ja tanssikursseja. Jokaisena iltana järjestetään rallin pikataival ”Humppaspurtti”, minkä aikana tanssijoilla on mahdollisuus mitata oma humppakunto.

Humppaviikon järjestää Humppamusiikin ystävät ry.