Michael Monroe villitsi Salon iltatorin – Katso video!

8
Michael Monroe otti lähikontaktia yleisöön heti keikan alusta lähtien.

Odotettu supertähti Michael Monroe villitsi torstai-iltana Salon iltatorin. Tori oli täynnä kaikenikäisiä kuulijoita, jotka levittäytyivät aina liikenteeltä suljetulle Horninkadulle asti. Aivan kävijäennätystä ei tehty, mutta kauas ei jääty Cheekin vuonna 2013 vetämästä ennätysyleisöstä.

Tähtiartisti aloitti keikkansa puoli seitsemältä, kuten oli luvattu. Jo ensimmäisten kappaleiden aikana Monroe antoi vastinetta yleisön odotuksille esittämällä kunnon rock ’n’ roll -shown.

Supertähden esiintyminen aiheutti torilla myös joitakin erikoisjärjestelyjä. Järjestysmiehiä oli oltava paikalla tavallista enemmän ja lavan edessä oli turva-aita.

Energiaa rokista

Konsertti eilen Salossa kymmentuhantisen yleisön edessä. Voin kertoa, että homma toimii! Varsinainen energialataus livenä.

Kansainvälinen muusikkokunta, joista erikoisesti ainakin minulle nousi valokeilaan newyorkilainen kitaristi ja laulaja Steve Conte, jonka 150%:sta musikaalisuutta ja älykästä musisointia oli suuri nautinto kuulla ja nähdä. Osui ja upposi! Hänen käsissään oli kapasiteetti siirtää täydellisesti kitaraan se, minkä aivot sähköttivät siihen suuntaan. Hieno muusikko muiden hienojen muusikkojen joukossa.

Michael Monroella on vanha vetonsa tallessa, josta yleisön jakamaton suosio oli merkkinä. Antaa palaa, Michael!

Aijai

Ne ovat järjestyksenvalvoja – ei järjestysmiehiä

Ai ai

Ne ovat järjestyksenvalvojia – eivät järjestysmiehiä.

Matti

Eikö ihmisillä ole mitään muuta tekemistä? Kyllä on tyhmää touhua mennä jotain torille katsomaan.

Ja kyllä ne ovat järjestysmiehiä.

Mörökölli

Ei ole aurinkoinen kesäkään saanut Mattia iloisemmalle mielelle. ”Kyllä on tyhmää touhua mennä jotain torille katsomaan”.

Hyvää kesänjatkoa Matille – valoa ja aurinkoa mielenvirkistykseksi hänellekin. Vaikka torilla.

matti

Kyllä minulla on iloa ja hyvä mieli. Olen mökillä, kalastelen, kuljen koiran kanssa luonossa. Yritän itse tehdä jotain, en yksin juosta jonkun perässä. Toivottavasti ymmärrät ettei pelkkä muiden seuraaminen ole kovin mieltä virkistävää.
Kyllä tämä mitä tällä mökillä teen voittaa Salon torin. Kun tulen taas kaupunkiin, käyn kyllä teatterissa ja konserteissa Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Tallinnassakin…. näitä mainitakseni. Hyvää ja iloista kesän jatkoa kaikille, tehkäämme jotain uutta.

Poika nimeltä Päivi

Kyllä ne ovat järjestystä ylläpitäviä henkilöitä. Missä on sukupuolineutraalius, kun eletään jo herran vuotta 2018.

Pois kaikki mies tai nainen -päätteiset nimitykset. Eihän tässä enää malta yöunillekkaan, kun naiset ovat miehiä, sedät tätejä ja kissat koiria.

Tulo ei kaduta

Huonokuuloisena en erota soittimia niin täydellisesti, mutta kyllä kitaristit ja basisti olivat niin taitavia, että oli ilo kuunnella.

Taisinpa jopa nauttia hyvästä livemusasta.