Salo Volley -turnauksen joukkueet panostivat hauskanpitoon – myös asukilpailun eteen nähtiin vaivaa

0
Golden girls voitti naisten kilpasarjan Salo Volley -turnauksessa. Kuva: SSS/Ville-Veikko Kaakinen

Lentopallojoukkueiden omaperäiset peliasut toivat väriä pelikentille viikonloppuna järjestetyssä Salo Volley -turnauksessa. Tapahtumassa oli mukana yhteensä 142 joukkuetta. Viikonloppuna pelattiin naisten ja miesten harraste- ja kilpasarjoissa sekä kahdessa sekasarjassa.

Naisten kilpasarjan voittajiksi selviytyi toistamiseen Golden girls. Seitsemästä pelaajasta koostuva joukkue oli viime vuonna ensimmäistä kertaa mukana turnauksessa. Myös silloin he ylsivät sarjansa voittajiksi.

– Olemme junioreina pelanneet yhdessä, joukkueessa pelannut Viivi Vahala kertoo.

 

Lentopallon lisäksi turnauksessa kilpaillaankin myös parhaasta asusta. Olipa kerran -joukkue tähtäsi määrätietoisesti juuri asukilpailun voittoon. Kaikki joukkueen 11 jäsentä olivat pukeutuneet kilpailua varten Tina Turnerin näköisiksi. Asu rakentui peruukin, kultaisen ja kimaltavan mekon sekä pelaajien kädessä kulkevan suurehkon mikrofonin ympärille. Näiden lisäksi joukkueella oli mukanaan suuri kyltti, jossa luki heidän nimensä.

– Kerromme joka vuosi uuden tarinan asuillamme. Siksi joukkueemme nimi sopiikin meille täydellisesti, naiset kertovat.

Joukkue on jo alkanut pohtia seuraavan kesän asuja. Suunnitelmat ovat kuitenkin erittäin salaisia aina turnausviikonlopun lauantaihin asti.

– Emme paljasta aikeitamme edes kavereillemme. Hyvä, jos omat miehemme saavat tietää asuista etukäteen.

Lue lisää Salo Volley -turnauksesta päivän lehdestä!