SalPa menetti vasemman laiturinsa yhdelle päävastustajalle

0

Jalkapallon Kakkosen B-lohkon kärjessä oleva SalPa joutuu tulemaan toimeen loppukauden ilman Hushyar Aftabia, joka siirtyy loppukaudeksi yhteen SalPan päävastustajista FC Jazziin. Ottelun vähemmän pelannut Jazz on sarjataulukossa neljäntenä, kuusi pistettä SalPan perässä.

Vasemmalla laidalla viihtyvän ”Husan” paluussa viime kauden joukkueeseensa ei sisällä SalPan joukkueenjohtaja Ville Inkisen mukaan dramatiikkaa.

– Pelaaja halusi itse säännöllisemmin peliaikaa. Kaikki meni hyvässä hengessä molempien osapuolten kesken, Inkinen vakuuttaa.

– Tulen mahtavilla fiiliksillä Poriin, Turussa asuva Aftab itse kommentoi Jazzin nettisivuilla.
Aftab teki alkukaudella yhden maalin, joka oli sitäkin arvokkaampi: voittomaali Musan Salaman verkkoon.

SalPa kohtaa sunnuntaina Karjaalla putoamista vastaan taistelevan paikallisvastustaja BK-46:n. Tuosta ottelusta SalPalta puuttuu mm. Waltteri Peltola, Elmo Heinonen sekä pitkäaikaispotilas Santeri Peltola. Sen sijaan kymppipaikan Lucas Gabrielsson palaa kokoonpanoon.

Lisäksi Kakkosen kesätauon aikana TPS:n riveissä Veikkausliigaan pelanneet Juho Montola ja Otto Schultz ovat todennäköisesti käytettävissä – jos ei sunnuntaina, niin loppukauden aikana. TPS:llä on oma liigaottelu lauantaina Helsingissä sarjakärki HJK:ta vastaan.

Lue lisää perjantain Salkkarista!