Särkisalossa valitaan lauantaina vuoden särkisalolainen, Kasnäs-päivässä koeajetaan Teslaa

0
Nuoret hehkuttivat kotipaikkaansa Särkisalo-räpissä vuonna 2010. Kuva: SSS-arkisto

Salon viikonloppuiset kylätapahtumat jatkavat rullaamistaan, tulevana lauantaina Särkisalossa. Kello 10 Meripirtillä alkavan Särkisalo-päivän ohjelmistoon kuuluu muun muassa alle 12-vuotiaiden lasten juoksukisa, perinnepelejä, kapteeni Koukun aarrejahti ja senioritanssiesitys. Lisäksi tapahtumassa valitaan vuoden särkisalolainen.

Samana lauantaina Kasnäsissä vietetään Kasnäs-päivää, jonka markkinatunnelmaa värittävät taidehuutokauppa, poniratsastus, arpajaiset ja vohvelimyynti. Tapahtumassa voi myös koeajaa Tesla-sähköautoa. Fyysistä kuntoa ylläpitää Itämeren hyväksi järjestettävä Suomi100-hyväntekeväisyysjumppa. Illan hämärtyessä täysi-ikäiset voivat jatkaa ShowDownin tahdittamissa tansseissa.