Vähävaraisille lapsille kerätään koulureppuja

2

HOPE ry ja OP Ryhmä keräävät yhteistyössä koulureppuja heinäkuun ajan. Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu. OP Lounaismaan toimialueella kuka tahansa voi osallistua keräykseen viemällä uuden, käyttämättömän koulurepun tai penaaliin mihin tahansa konttoriin aukioloaikoina.

Reppujen lisäksi keräyksen kohteena ovat penaalit. Penaaliin voi valikoida koulutarvikkeet kuten kynän, kumin ja viivoittimen.

Lahjoitukset voi toimittaa 2.–31. heinäkuuta OP Lounaismaan Salon, Someron, Perniön tai Forssan konttoriin tai postitse osoitteella Turuntie 7, 24100 Salo. OP toimittaa reput HOPE ry:lle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuussa suoraan koulutietään aloittaville lapsille.

Repa

OP Ryhmällä ei tässä ole kuin reppujen keräilijän rooli, eiköhän OP Ryhmä olisi voinut käyttää tähän edes pienen osan satojen miljoonien eurojen liikevoitostaan. OP Ryhmä haluaa esittää kantavansa yhteiskunta vastuuta ilman mainittavaa omaa panostustaan tähän asiaan.

Pankin täti

OP ryhmän tuesta lasten ja nuorten hyvinvointia edistäville yhdistyksille löydät tietoa omistaja-asiakasyhteisössä, verkkosivuilta tai vaikka ihan pankkien fb-sivuilta. Tämän yhteistyön tarkoitus on nimenomaan olla se paikka, johon lahjoituksensa voi tuoda! Tässä keräyksessä ja yhteistyössä ei ole kyse siitä kenellä on varaa tilata kontillinen reppuja ja tarvikkeita vaan siitä, että monet ihmiset ympäri maan haluavat auttaa mutta eivät tiedä miten. Voin kokemuksesta sanoa, että ainakin täällä Pirkanmaan alueella reppuja tulee valtavat määrät. Ihmisillä on halu auttaa ja näin siihen annetaan helppo mahdollisuus. Monet vanhemmat opettavat omalle koulutiensä aloittavalle lapselle, että tällä tavalla, pienillä teoilla voi auttaa muita ja oman reppuostoksen yhteydessä… Lue lisää »