Veden varaan joutuneen etsinnät lopetettiin Someron Painiojärvellä

5

Veden varaan joutunutta miestä etsittiin parin tunnin ajan Someron Painiojärvellä. Etsinnät on lopetettu tuloksettomina.

Ilmoituksen perusteella uimaan lähtenyt mies oli vajonnut pinnan alle keskellä järveä.
Pelastuslaitoksen tietojen mukaan kyse on kahdesta uimarista, joista toisen paikalle osunut veneilijä auttoi ylös vedestä.

Etsinnöissä oli useita yksiköitä pelastuslaitokselta, poliisista ja Rajavartiolaitokselta. Ilmoitus tehtiin neljän aikaan iltapäivällä.

Äitee

Jos tämäkin onneton hukkui, saldo lauantailta on 3, eikä 2, niinkuin ISOISSA medioissa on kerrottu. Älkää hyvät ihmiset menkö uimaan humalassa, sairaina, vieraissa paikoissa, kauas rannasta tai muuten voimienne äärirajoilla – uinti on yllättävän raskasta, varsinkin helteen uuvuttamille.

sini

No eipä kauaa etsitty, luovuttivat parin tunnin jälkeen!

Kuolleen ystävä

Sääolosuhteiden takia lopetettiin kyseiseltä illalta. Edelleen jatketaan etsintöjä. Ei kannata kommentoida, kun ei mitään tiedä.

Läheinen

Kyllä vaan. Sunnuntaina ja maanantaina ollut ystäviä etsimässä koko päivän. Tiistaina jatkuvat viralliset etsinnät, kun on saatu varustuksetkin kuntoon. Että kyllä etsitään ihan täysillä. Kyseinen järvi ei vaan ole väriltään se kaikista helpoin.

Uskomatonta viisastelua

Näin on, kamala sukellettava. Käsikopelolla mennään, ihan sama tilanne Salonjoessa ja Aurajoessa. Monet palokunnan sukeltajat ovat sanoneet, että on vaarallista pelastajillekin. On kaikille paras, ettei pelastajasta tule pelastettava.

Pitäkää suunne kiinni, kyllä ammatti-ihmiset hommansa hoitaa eikä neuvojia kaivata.