Zet-baarin tiloihin tuttu salolaisyrittäjä

1
Ravintolayrittäjä Matti Korhonen ja ravintolapäällikko Mikko Kotaniemi toivovat Maran baarin voivan avata ovensa lähiviikkoina.

Rummunlyöjänkadulle Zet-baarin entisisiin tiloihin avataan Maran baari. Salolaisille tuttu yrittäjä Matti Korhonen eli Mara omistaa baarin kyljessä olevan Maran grillin sekä muutamia muita ravintola-alan yrityksiä Salon seudulla.
– Olen kymmenisen vuotta seurannut Zet-baarin toimintaa vierestä, ja se on ollut toimiva systeemi. Maran baari on jatkumo nykyiseen liiketoimintaani. Lisäksi tilojen mukana tulee valmis, innokas henkilökunta, perustelee Zet-baarin tiloissa jatkava tuore baariyrittäjä Korhonen.
Vuokrasopimus liiketilasta lyötiin lukkoon viime perjantaina.

Porilaiset

Loistava palvelu. Siisti ja erinomainen henkilökunta.