Kenkä Plazan omistaja vaihtui

0
Nummelan Keskuskenkä Oy on Kenkä Plazan kolmas yrittäjä.

Kenkä Plazana paremmin tunnettu Kenkä Mile Oy on hakeutunut konkurssiin. Yrityksen loppuvaraston ja kaluston osti Nummelan Keskuskenkä Oy, joka jatkaa kenkäkauppaa samassa liiketilassa kauppakeskus Plazassa.

 

Kenkä Plaza -nimi säilyy ennallaan, eikä henkilöstössäkään tapahdu muutoksia.

 

– Kaupankäynti Salossa ei ole tällä hetkellä helppoa, mutta uuden yrittäjän on helpompaa saada toiminta kannattavaksi, kun heillä on toinen liike Nummelassa, Kenkä Mile Oy:n osakas Maria Mettala sanoo.

 

Myymäläpäällikkönä jatkava Mettala kertoo työntekijöiden olleen keskiviikkona ensi kerran uuden työnantajan palveluksessa.

 

Kenkä Plaza on toiminut kauppakeskus Plazassa loppuvuodesta 1992 lähtien. Kenkä Mile Oy osti yrityksen sen ensimmäiseltä omistajalta vuonna 2008. Nyt kenkäkauppaa ryhtyy luotsaamaan järjestyksessään kolmas yrittäjä.