Kiekkohait odottaa täyttä Salon jäähallia torstai-illan TPS-Tappara-otteluun

0
TPS:n paluumuuttaja Lauri Korpikoski ei pelannut torstaina Salossa. (kuva: Turun Sanomat/Selma Paavola)

Saloon on Turusta sopivan lyhyt matka. Näin toteaa Turun Palloseuran jääkiekon miesten liigajoukkueen päävalmentaja Kalle Kaskinen. Hän luotsaa joukkueensa Salon jäähalliin torstai-illan harjoitusotteluun Tampereen Tapparaa vastaan.

– Pelimatkat kasvavat sopivasti vähitellen. Viime torstaina menimme bussilla harjoitusotteluun Turkuhallilta Marli Areenalle (välimatka 8,5 kilometriä, toim. huom.). Nyt reissataan Saloon ja seuraavaksi Lohjalle. Tästä nämä reissutkin vähitellen pitenevät, Kaskinen naurahti puhelimitse keskiviikkona alkuillasta.

Viime kauden Liigassa lopulta neljänneksi sijoittunut TPS lähtee illan otteluun parhaalla pelaajistollaan. Ryhmä täydentyi tällä erää valmiiksi heinäkuun lopulla, kun puolustaja Joe Piskula liittyi mukaan Ilveksestä. Somerolaistaustainen Otto Nieminen löytyy tälläkin kaudella kokoonpanosta.

– Pieniä viilauksia teemme kokoonpanoon edellisotteluun verrattuna, mutta kyllä kaikki ”isot nimet” Salossa pelaavat. Olemme tyytyväisiä tämänhetkiseen kokoonpanoon. Siinä on kilpailua pelipaikoista, ja samalla annamme pelaajille työrauhan. Näillä menemme eteenpäin, Kaskinen kertoo.

Myös Tapparan kokoonpanossa on luonnollisesti tapahtunut muutoksia. Muutama viime kauden kärkinimi lähti, mutta toisaalta joukkueesta löytyy edelleen paljon tuttua Tapparaa. Sitä tuovat esimerkiksi paluumuuttajat Antti Erkinjuntti ja Tuukka Mäntylä.

Salon jäähalli tulee olemaan tänään poikkeuksellisen piukassa väkeä. Ottelun järjestävä Salon Kiekkohait on varannut 1 200 pääsylippua, joista noin puolet oli myyty ennakkoon keskiviikon alkuiltaan mennessä.

– Olen pettynyt, jos halli ei ole täynnä, kiteyttää Kiekkohaiden toiminnanjohtaja Marco Lindsten.

Lue lisää perjantain lehdestä