Lohkokärkeä jahtaava SalPa vahvistuu paluumuuttajalla – ”Kiinnostus oli molemminpuolista”

0
Ilari Koljosen (vas.) edellinen ottelu SalPassa oli viime kauden päätöskierroksella, jolloin lohkovoitto karkasi katkeraan TPV-kotitappioon.

Jalkapallon Kakkosen B-lohkon voitosta edelleen taisteleva SalPa vahvistuu loppukauden ajaksi paluumuuttajalla, kun vahvan viime kauden ”Joutsenissa” pelannut Ilari Koljonen liittyy joukkueen mukaan. SalPa ja Koljonen allekirjoittivat sopimuksen tiistaina.

21-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi alkuvuonna Ykkösessä pelaavaan AC Ouluun. Koljosen peliaika Ykkösessä jäi vähiin: hän pelasi yhteensä kentälle kahdeksassa ottelussa. Koljonen ja hentoja nousuhaaveita yhä elättelevä AC Oulu purkivat sopimuksensa pari viikkoa sitten.

– Ensimmäinen kontakti tuli pelaajalta ja kiinnostus oli molemminpuolista, SalPan joukkueenjohtaja Ville Inkinen vahvistaa.

– Koljonen oli viime kaudella armeijasta päästyään meidän parhaita pelaajia. Nyt hän on treenannut viimeiset kahdeksan kuukautta Ykkösen joukkueen kanssa, joten uskon, että Oulusta tulee pois parempi pelaaja kuin sinne aikanaan lähti.

Tommi Pikkaraisen valmentama SalPa on tällä hetkellä lohkokakkosena neljä pistettä kärkijoukkue Musan Salaman perässä. Lisäksi ottelun vähemmän pelannut lohkokolmonen GrIFK hengittää kolmen pisteen päässä. Kolmen lohkon voittajat ja paras kakkonen selviävät nousukarsintaan.

Lue lisää keskiviikon Salkkarista!