keskiviikko 21. 11. 2018

Mies jäi junan alle Halikossa, poliisi pyytää yleisön apua

5
Oikopolkuja monta

Joko nyt ne radan varren aidat laitetaan kuntoon?

Heidi

Kyllä sieltä aidan ali aina radalle pääsee, ja suurimman osan rata menee penkan päällä Halikossa,. Täytyy kyllä olla todella sokea, jos vahingossa junaradalle eksyy. Eri juttu, jos sinne itse haluaa mennä, löytyy kyllä keinot….

Aitoja

Tuskin vahinko, ja jos tällaiseen ratkaisuun on päätynyt, niin aidan yli kyllä pääsee.

turvallisuutta

Junien nopeuden voisi pudottaa 60 kilometriin tunnissa ja kuskien promillerajaa tarkistaa. Lisäksi radan ylle pitäis rakentaa putki.

Aika turvallinen

Halikossa on kyllä aika monessa kohtaa alikulku, on laiskuutta jos täytyy junarata ylittää sieltä missä näitä alikulkuja ei ole. Prisman kohdalla, kirjaston kohdalla, vanhan kunnan varaston kohdalla, Halikon asemalla. Junarata kulkee suurimman matkan penkan päällä, aidattuna. Ei sinne todellakaan kukaan vahingossa eksy. Eri asia on kun pikkupojat välillä leikkii henkensä uhalla radalla tai että joku tahallisesti haluaa jäädä alle.