Neljänsuoran keinuva iskelmärock sykähdytti iltatorilla – katso video

5
Neljänsuora villitsi salolaisyleisön.

Neljänsuoran iskelmärock houkutteli Salon iltatorille valtavan yleisön – onhan yhtyeen solisti Antti Ketonen asunut pitkään tässä kaupungissa. Moni fani lauloi sanat samassa tahdissa Ketosen kanssa, polki asfalttia ja taputti mukana.

Eräs nainen pomppii tasajalkaa ja hakkaa käsiään vimmatusti yhteen. Hymy on leveä ja sanat tulevat ulkomuistista. Hän on Marja-Leena Kauppinen, joka on saapunut Ruskolta saakka katsomaan illan keikkaa. Syy erityiseen intoon on hänen lempikappaleensa, Ketosen soolobiisi Olisitpa sylissäni, jota bändi paraikaa veivaa lavalla.

– Pidän Neljänsuorasta kovasti. Laulajalla on hyvä ääni, musiikki on menevää ja show kiinnostava, Kauppinen sanoo.

Tämä on neljäs kerta, kun hän todistaa Neljänsuoraa livenä. Kauppisen mukaan keikkoihin vaikuttaa tilaisuus, jossa bändi soittaa: tanssilavalla yhtye kuulostaa erilaiselta kuin torikeikalla.

– Tämä on ehkä enemmän nuoren sukupolven musiikkia, eikä niinkään humppahumppaa, Kauppinen luonnehtii.

Ruskolainen Marja-Leena Kauppinen nautti Neljänsuoran keikasta.

Katso pätkä keikasta:

Lue lisää iltatorin pöhinästä 24.8.2018 Salon Seudun Sanomista.

Nelkkufani

Neljänsuora ei ole mitään rokkia vaan iskelmää.

EttMääIhmettele

Nykymusasta ei muu sykähdytä kuin kova komppi, joka peittää alleen jopa laulajan äänen sekä laulujen sanat. Samaa pauketta kaikki nykymusakipaleet, eivät jää mieleen.

Matti

Musiikki on monesti huonoa kuunneltavaa. Parit kitarat ja rummut, niitä ei jaksa kuunnella. Mielestäni pelkkää meteliä ilman tunnistettavaa melodiaa.

Mukana pitää olla joko jousia tai puhaltimia tai mielellään molempia.

Vapaa Kanaherra

Mutta oliko tämä Nyt hyvää kuunneltavaa? Toivottavasti kuitenkin jokin ”biitti” jäi stadiin viemisiksi.

Vai olitko edes paikalla? Ehkä sittenkin ”mökkilaiturillla”? Kunhan oli pakko heittää päivän negatiivinen pläjäys Salsan sivuille 🙂

Kot kot

Matti

En ollut torilla. Olen tosiaan mökillä, asun myös Salossa. En tarkoittanut kyseistä yhtyettä, tarkoitin musiikkia yleensä.