Salo Golfin Saku Tuusa pelaa ensi viikolla Britteinsaarten poikia vastaan

0
Saku Tuusan swingejä nähdään perjantaina ja lauantaina Kytäjällä. Perinteisessä junioriturnauksessa on mukana myös Eemil Alajärvi (vas.), joka harjoitteli Tuusan ja kolmannen varsinaissuomalaisen tulevaisuuden lupauksen Sakke Siltalan kanssa heinäkuussa Ruissalossa. (kuva: Turun Sanomat/Eero Saarikoski)

Salo Golfin Saku Tuusa valittiin Manner-Euroopan joukkueeseen, joka kohtaa juniorien Jacques Léglise Trophy -reikäpeliottelussa Britteinsaaret. Ottelu pelataan Hyvinkään Kytäjä Golfissa ensi viikon perjantaina ja lauantaina.

Tuusa ja hänen kanssaan joukkueeseen valittu Eemil Alajärvi edustivat Suomea poikien EM-joukkuekisoissa. Suomi sijoittui siinä kilpailussa 12:nneksi. Aurinko Golf Naantalia edustava Alajärvi vei voiton alle 18-vuotiaiden SM-kisoissa ennen Tuusaa.

Jacques Léglise Trophy pelattiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1958.