Salossa työttömyys laski heinäkuussa

  0

  Työttömyys on tullut reippaasti alas vuoden takaisesta tilanteesta Salossa. Salossa oli reilut 600 työtöntä vähemmän tämän vuoden heinäkuussa kuin vuosi sitten samaan aikaan. Työttömiä oli 3086 henkeä, kun vuotta aiemmin luku oli 3689.

  Työttömyysprosentti oli vielä vuosi sitten heinäkuussa 15,0 Salossa, kun se nyt oli 12,7 prosenttia.

  – Merkittävä tiputus on tapahtunut Salossa koko maakunnan mitassa. Työttömyys oli Salon seudun kaikissa kunnissa laskenut eniten koko Varsinais-Suomessa, sanoo analyytikko Juha Pusila Varsinais-Suomen ely-keskuksesta.

  Heinäkuussa työttömyys kasvoi vielä pikkuisen, mutta elokuun aikana työttömien määrä yleensä kääntyy laskuun kuten nytkin Varsinais-Suomessa.

  – Salossa poikkeusryhmänä heinäkuussa ovat olleet alle 25-vuotiaat nuoret, joita on työttömänä yhä reilusti yli 400.