SM-ammunnat, kouluratsastusta, Salo Open, SalPa-Kiffen, Pumpputurnaus – Salon sporttiviikonloppu pursuaa tapahtumia

0
Jatkuuko SalPan Jaakko Oksasen mainio kesävire lauantaina Kiffeniä vastaan?

Tuleva viikonloppuna Salossa riittää taas paljon ja erilaisia urheilutapahtumia.

Salon Seudun Ampujat järjestää Hevonpään ampumaurheilukeskuksessa kiväärin ja pistoolin SM-kisat. Kilpailuun osallistuu parisensataa maan huippuampujaa. Mukana ovat muun muassa kolminkertaiset olympiakävijät Kai Jahnsson ja Marjo YliKiikka, MM-kisoihin valitut nuoremman polven lupaukset Juho Kurki ja Emmi Hyrkäs, sekä järjestävän seuran SM-mitalistit Katja Liimatainen ja Tero Hovila.

Wiurilan Hevosurheilijat järjestää Halikon Åminne-areenalla kansalliset kouluratsastuskilpailut. Perjantaina alkavissa kolmipäiväisissä kilpailussa lähtömäärä on noin 160.

Tapahtumia riittää myös Salon urheilun sydämessä Urheilupuistossa. Lauantaina ja sunnuntaina pelataan tenniksen 21. Salo Open, joka kärsii edellisvuosiin verrattuna rajusta osanottajakadosta: pelaajia on vain 36.

Lauantaina Urheilupuiston niin sanotulla ”vitosnurmella” pelataan Salon Erotuomarikerhon järjestämä Pumpputurnaus, joka sekin on Salo Openin tavoin järjestysluvultaan 21:s. Pumpputurnaus pelataan kello 9-14.

Lauantaina Urheilupuiston ylänurmella jalkapallon Kakkosen B-lohkon kärkipaikalle takaisin hamuava SalPa kohtaa perinteikkään helsinkiläisjoukkueen Kiffenin, joka voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa jo 105 vuotta sitten.

Lue lisää viikonlopun tapahtumista perjantain Salkkarista!

Urheilupuiston massakentät odottivat torstai-iltana Salo Openin alkua.