Somerolla pääsee sunnuntaina tutustumaan lännenratsastukseen

0
Kuvassa lännenratsastusta harrastava sauvolainen Urmas Laukkanen Captain-hevosen selässä Nevadassa.

Someron Hevosharrastekeskuksessa esitellään viikonloppuna lännenratsastusta, joka on lajina kovassa nousussa. Ratsastustalliyrittäjä Helena Lehti kertoo harrastajamäärn kasvavan koko ajan.

Hevosharrastekeskus järjestää  sunnuntaina Someron ensimmäiset lännenratsastuskilpailut yhteistyössä Carry On Cowboy ry:n kanssa. Lännenratsastus on ollut Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä virallinen laji vuodesta 1994. Suomessa järjestetään parikymmentä eritasoista kilpailua vuosittain.

Lännenratsastuksen 1-tason kilpailut Someron Hevosharrastekeskuksessa (Pärnämäentie 143) alkavat sunnuntaina 2. syyskuuta kello 10. SRL:n Lounais-Suomen aluejaosto järjestää tapahtumassa tutustumiskierroksen kello 11.

Lue tapahtumasta lisää 31.8.2018