Someron jäähalli ja SSO-halli avaavat ovensa jäähdyttelijöille

2
Someron jäähalli eli TPE Spirit Areena on avoinna arkisin kaikille helteestä kärsiville.

Someron jäähalli TPE Spirit Areena (Joensuuntie 51) avaa hellepäivinä ovensa ikäihmisille ja kaikille muillekin helteestä kärsiville. Kaikki halukkaat voivat mennä jäädyttelemään jäähallin katsomoon arkisin klo 11–16 välisenä aikana.

– Säkylän jäähalli laittoi tällaisen ilmoituksen ensin, ja sitten ajattelimme mekin. Eihän tästä koidu meille mitään kustannuksia, sanoo Someron Jäähalli Oy:n toiminnanjohtaja Teemu Heinonen.

Someron jäähalli avasi ovet jäähdyttelijöille ensimmäisen kerran tiistaina, jolloin se ilmoitti asiasta myös Facebookissa. Yleisöltä alkoi heti tulla positiivista palautetta.

– Kun nyt vain sitten ihmiset käyttäisivät tätä mahdollisuutta hyödyksi. Jäähallimme katsomoon on pyörätuolillakin helppo mennä. Siellä on myös katseltavaa, sillä hallilla on torstaista lauantaihin taitoluisteluleiri. Tänään keskiviikkona siellä on junnujen jääkiekkoleiri, Heinonen kertoo.

Someron jäähallin katsomoon pääsee arkisin hellepäivinä. Viikonlopusta Heinonen ei osaa vielä sanoa.

Myös Salon SSO-hallin katsomoon saa mennä vilvoittelemaan torstaista lähtien, kun jääharjoittelukausi alkaa. Hallin ovet avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin, noin klo 9–20.

Päivitetty klo 14.30.

Pekka

Helsingissä kaupat päästävät asiakkaita nukkumaan viileisiin tiloihin!

Sari

Hieno homma. Erityinen kiitos, kun olette huomaavaisia.

Ei ole enää kivaa nämä ilmat, käy sääliksi kaikkia.