Tupurin uudella frisbeegolfradalla keskiviikkona avajaiskisa

4
Frisbeegolfaamassa Mikael Vihiniemi. Arkistokuva.

Tupurin frisbeegolfrata on valmistunut Salossa. Alueelle on rakennettu kesän aikana 18-reikäinen täysmittainen frisbeegolfrata. Tämän lisäksi on tehty 10-reikäinen lyhyempi frisbeegolfrata, joka soveltuu hyvin esimerkiksi perheille.

Pidempi rata on noin neljä kilometriä pitkä ja lyhyempi noin kaksi kilometriä. Frisbeegolfradoille lähtö ja opastaulu on Kuntoparkissa osoitteessa Kalkkimäenrinne 80.

Radan avajaisia vietetään keskiviikkona 29. elokuuta klo 17 avajaiskisalla, joka on maksuton ja avoin kaikille.

Avajaissanat lausuu vapaa-aikapalveluiden johtaja Hilpi Tanska , ja avausheiton heittää radan suunnittelija Seppo Paju , joka on tämän vuoden EM hopeamitalisti ja viime vuoden Suomen mestari.

Avajaiskilpailussa pelataan yksi kierros uutta rataa. Ilmoittautuminen tapahtuu Metrixin kautta: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=782054 .

Tupurilainen

Hmmmm, kaikkihan tietävät, missä on Tupuri. Ja varsinkin, missä siellä on frisbeekenttä. Ja varsinkin, miten tuonne pääsee.

Lisäättehän uutiseen osoitteen ja sen, mistä ja mikä bussi sinne kulkee, niin uskon, että opiskelijoita saadaan paikan päälle.

Holmes

Jos nyt tarkkoja ollaan, niin itse en ainakaan tiennyt, että mihin sinne se kenttä avataan. Ja mitä bussiin tulee, niin polkupyörä on kyllä keksitty.

Urpo

En minäkään ennen uutista tuosta tiennyt. Onneksi uutisoitiin, nyt on tämäkin aukko yleissivistyksessä poistettu. Sen jälkeen tein vaativaa salapoliisin työtä lähes yhtä kauan kuin tämän viestin kirjoittamiseen kului aikaa, ennenkuin kaupungin nettisivuilta löytyi asiasta lisätietoa.

Olavi.

Saatiin frisbeegolfrata ja pois pilattiin Tupurin lenkkipolut ajattamalla sinne kivimurskaa eikä puupurua, olisipa edes yritetty tasoittaa em. polut.