Diante Baldwin on Vilppaan uusi takamies

0
Diante Baldwin oli keskeisessä roolissa, kun hänen yliopistojoukkueensa eteni konferenssin finaaleihin. (kuva: Pohjois-Carolinan Greenboron yliopisto)

Salon Vilppaan miesten korisliigajoukkueen uusi takamieskokelas saapuu kaupunkiin säätilasta riippuvana ajankohtana. Vilppaasta koeajan jälkeen pois lähetetyn Henri Wade-Chatmanin tilalle tulee Diante Baldwin.

23-vuotias ja 183-senttinen Baldwin pelasi viime kaudella Puolan pääsarjassa. Sitä ennen hän valmistui Pohjois-Carolinan Greensboron yliopistosta ja keräsi seniorikaudellaan tehoikseen 13,5 pistettä, 3,5 levypalloa, 4,3 koriin johtanutta syöttöä ja 1,8 pallonriistoa per ottelu. Puolalaisjoukkue AZS Koszalinissa vastaavat luvut olivat 11,9/3,8/4,2/1,1.

Uusi tulokas saa suuret suitsutukset Vilppaan päävalmentajalta Joonas Iisalolta seuran tiedotteessa:

– Diante on erittäin nopea, fyysinen ja taitava takamies. Hän aiheuttaa näillä ominaisuuksillaan etutilanteita niin nopeissa kuin hitaammissakin hyökkäyksissä ja löytää vapaat pelaajat kiitettävästi.

Harvinaisen suuri Florence-hurrikaani on lähestymässä Yhdysvaltain itärannikkoa, ja sen otaksutaan osuvan maa-alueelle torstaina. Myrskyn aikataulusta riippuu myös se, milloin Diante Baldwin saapuu Saloon.