Elina Käsnänen irtisanoutui LP Viestin toiminnanjohtajan tehtävistä

2
Elina Käsnänen ehti olla mukana järjestämässä esimerkiksi Salo Volley -turnausta ja beach volleyn SM-osakilpailua.

Elina Käsnänen on irtisanoutunut salolaisen lentopalloseuran LP Viestin toiminnanjohtajan tehtävistä. Tehtävässä tämän vuoden maaliskuun alussa aloittanut 30-vuotias Käsnänen oli toiminnanjohtajana hieman yli puoli vuotta.

– Seuran kannalta on valitettavaa Elinan päätyminen tähän ratkaisuun. Mahdollisista jatkotoimista, kuten uuden toiminnanjohtajan hausta päätämme myöhemmin, toteaa LP Viesti Salo ry:n puheenjohtaja Karri Virtanen seuran tiedotteessa.

Toiminnanjohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen. Hän on myös mestaruusliigajoukkueen päävalmentaja.

Ajattelija67

Mitähän tuo toiminnanjohtajan työ pitää kaikkiaan sisällään?

Kyllästyi varmaan pyörittämään peukaloitaan, kun ihan oikeitakin töitä on tarjolla rahaa vasten. Muutenkin aika ”puuhastelua” koko touhu.

Mietiskelijä

Toiminnanjohtajan työ on aikalailla verrattavissa toimitusjohtajan työhön. Toinen on vain yhdistyksessä ja toinen on yrityksessä.
Ei mestaruusliigassa olevan seuran johtaminen mitään helppoa ”puuhastelua” ja ”peukaloiden pyörittämistä” ole, ja on kyllä ihan oikea työ.

Minua mietityttäisi enemmänkin se, millainen työyhteisö LP Viesti on ja onko LP Viestin hallitus sitonut toiminnanjohtajan kädet niin paljon, että turhautui enemmänkin siihen, kuin että ei ole hommia tehtävässä.

Kouluja käyneestä henkilöstä en kuitenkaan haluaisi epäillä, että kyseessä olisi työssä vaadittavien taitojen puute.