Tie 110 suljettiin uudelleen liikenteeltä Halikossa iltapäivällä. Tie suljettiin kertaalleen aamulla kynttilätehtaan tulipalon vuoksi, mutta avattiin ennen puolta päivää, kun tulipalon rajuin vaihe oli ohi. Poliisin päätöksellä tie suljettiin uudelleen kello 12:19, sillä pelastuslaitoksen sammutusliikenne ei päässyt kulkemaan 110-tiellä. Tieosuudella oli liikaa muuta liikennettä.

Turun tieliikennekeskus arvioi, että palopaikka kiinnosti yleisöä ja aiheutti jonkinlaisen ruuhkan tieosuudelle. Päätöksen uudelleen sulkemisesta teki poliisi. Tieosuus Rikalan kiertoliittymästä 110-tien ja Vaskiontien risteykseen saakka oli suljettu liikenteeltä useamman tunnin. Poliisi ohjasi paikalla liikennettä.

Palopaikan raivaus- ja jälkisammutustöistä aiheutui liikenteelle häiriötä pitkälle iltapäivään saakka.

Tieosuus avattiin uudestaan iltapäivällä.

Uutista päivitetty klo 12.34; 21.30

Ex-Noksu

Kyllä niitä uteliaita paikallisia (kääntyivät Halikon asemalle tai Kokkilaan) riitti vielä neljän aikaan. Kävelyvauhtia köröteltiin ja kuvia otettiin. Missä Poliisi oli nyt? Olisi sakkoja saanut jaella runsaasti…

Verenhimoinen yleisö

Ihmiset ovat kyllä kummallisia; aina kun jotain tällaista ikävää sattuu, heti siihen viereen pitää päästä pällistelemään ja häiritsemään palokunnan, poliisin tai sairaankuljetuksen työtä. Mikä ihme hinku on päästä vierestä katsomaan jonkun muun onnettomuutta? Itse kierrän kaukaa. Jos minä olisin esim. onnettomuuden uhri, en todellakaan haluaisi yleisöä viereen päivittelemään. Useimmat eivät kuitenkaan todennäköisesti pystyisi auttamaan, kunhan uteliaisuuttaan tuijottavat.

eetu

Mikäs tässä se sakon aihe sitten oli?

Ex-Noksu

Kuljettaja ottaa ajaessaan kännykällä kuvia. Toiseksi ajaminen 70 km/h alueella ruuhka-aikana kävelyvauhtia ilman muusta liikenteestä johtuvaa syytä (liikenteen vaarantaminen). Vauhti kiihtyi kummasti palopaikan jälkeen, eli ajoneuvossa ei ollut teknistä vikaa. Jotkut tosin näyttivät kääntyvän kiertoliittymästä takaisin kohti palopaikkaa…

keijo.k

Jonkun vahinko vaikuttaa olevan toisen huvi?!