Handelsbanken sulkee konttorinsa Salossa

7
Handelsbanken Salon konttori sulkeutuu. Kuva: SSS/Seija Järvinen

Handelsbanken Salon konttori yhdistyy Turku-Electrocityn konttoriin, ja Salon konttorin ovi Koskisen kulmassa sulkeutuu.
– Kahden konttorin yhdistyminen tapahtuu marraskuussa, sanoo Salon konttorinjohtaja Sini Aaltonen.
Päätös fuusiosta on tehty Handelsbanken Suomen johtoryhmässä.
Salon konttorin sulkeutumisen jälkeen toimitaan ajanvarauksella Salossa ainakin vuoden loppuun asti.
– Henkilökohtainen kontakti asiakkaisiin säilyy ja jatkamme asiakaskäyntejä. Asiakkaita palvellaan myös digitaalisesti ja puhelimitse, Aaltonen kertoo.

marco

Paperilehdessä kertoivat, että tästä syystä palvelu senkun parantuu – hah!

Ykspäivitys

Hmm…Miten voi palvelu pysyä entisellään? Täytyy vissiin pankkia vaihtaa? Olen ollut erittäin tyytyväinen pankin toimintaan ja palveluun,mutta nyt menee asiointi turhan vaikeaksi!

matti

Taas lähtee yksi. Tiloja riittää, valtavan paljon tyhjää tilaa.

Ja tyhjänä pysyy

Sitä se netti tekee – kaupungit autioituvat kun yhä useampi asia hoidetaan kotona koneella. Paitsi opiskelupaikoissa, kuntosalilla ja konserteissa käynti. Mutta niihin Salo ei olekaan panostanut. Täällä ajetaan jätevoimalaa ja tunnin junaa. Kuvitellaan kai että Helsingissä työssä käyvät asettuisi Saloon asumaan. Samalla vaivalla junailee Turkuun missä on kaikki aktiivinen elämä käden ulottuvilla.

YksPäivitys

Niin varmaan luullaan. Itse pk-seudulla työssä käyvänä ja Saloon vero€:ni tuovana haluaisin edes joitakin palveluita. Se kun on vaan niin että Salo on auki vain 8-16…Hammaslääkäri, julkinen terveydenhoito, (onneksi sentään päivystys), verotoimisto, pankit ja osa vakuutusyhtiöistä taitaa olla klo 17 auki sentään?
Kun työaika on itsellä 7-15 niin kotona ollaan n.klo 16.30…Harvaan paikkaan enää pääsee. Hammaslääkäriin et pääse muualle kuin yksityiselle, jos sinnekään tai Turkuun päivystykseen? Taitaa eläinlääkärien kanssa olla sama juttu? 8-16?

Aku

Olisihan se hyvä, jos julkiset palvelut olisivat saatavilla ns. virastoajan ulkopuolella. Pankki tosin ei ole julkinen kunnan järjestämä palvelu, vaan yksityinen yritys.

Miten usein enää nykyään vierailette konttorissa muutenkaan, tai kuinka monta prosenttia Salossa on Handelsin asiakkaita?

Ykspäivitys

No eikös olisikin?! Siinähän se tehostaminen julkisella terveydenhuollon osalta alkaisi, mikäli nekin siirtyisivät vuorotyöhön muiden kuin hoitajien tekemänä. Lisäksi palvelut pelaisi paremmin ja leikkausjonot ym:t vähenisivät?
Kirjoituksessani kerroin kyllä pankkien palvelevan pidempään….