Jannika B ja Tanja Karpelan match show Plazan synttäreillä

0
Tanja Karpela vetää sunnuntaina match show'n Plazan synttäreillä.

Laulaja Jannika B esiintyy perjantaina kauppakeskus Plazan synttäreillä Salossa. Syksyn Idols-tuomaristossa nähtävän Jannika B.n keikat alkavat klo 16 ja 18. Jannika B on fanien tavattavissa Plazan 2. kerroksessa ensimmäisen esiintymisen jälkeen.

Perjantaina Plazassa nähdään myös Makkian Sambashow klo 17.30.

Lauantaina ohjelmassa on muun muassa Onnenpyörä-peliä Janne Porkan johdolla sekä Miss Salo 2018 -kilpailu. Muotinäytökset nähdään klo 12 ja 14. Juuri ennen klo 14 alkavaa näytöstä lavalla esitellään Vilpas Vikingsien kauden pelaajat.

Sunnuntaina Plaza tarjoaa kakkukahvit 1 200 ensimmäiselle asiakkaalle puolesta päivästä alkaen. Ryhmä Haun Samppa hauskuttaa lapsia klo 12, 13.30 ja 15, ja päivän aikana voi tutustua myös Salon 4h-yhdistyksen esittelemiin eksoottisiin eläimiin. Suomen Koirien Turvakoti puolestaan järjestää Tanja Karpelan juontaman match show’n Plazan kattotasanteella.

SaloJazzin nuoret musiikkilähettiläät Emmi Raasumaa ja Konsta Mäenpää esiintyvät 2. kerroksessa klo 12.30 ja 14. Päivän juontaa Kaisa Löfgren . (SSS)