Junaliikenne kulkee taas rantaradalla

4

Junaliikenne on jälleen käynnistynyt Etelä-Suomessa liikenteenohjausjärjestelmävian jälkeen. Junat saatiin liikkeelle noin kello 20.40.

Junaliikenne oli pysähdyksissä noin puolitoista tuntia. Vian aiheutti sähkönsyötön huoltotöiden yhteydessä hajonnut tietoliikennekytkin.

Vika pysäytti junaliikenteen rataosilla Helsinki-Turku ja Helsinki-Riihimäki.

Häiriö vaikutti kaikkiin lähijuniin ja useisiin kaukoliikenteen juniin. Häiriön vaikutukset jatkuvat edelleen ja VR pyytää asiakkaita varautumaan yksittäisiin perumisiin ja myöhästymisiin sekä kauko- että lähiliikenteessä loppuillan ajan.

Liikenteen odotetaan palautuvan normaaliksi aamuun mennessä.

 

Sähkettä päivitetty klo 21. Junat kulkevat jälleen.

Ei tunnin junaa

Kukas se halusikaan sitä tunnin junaa? Ihan hyvä idea, jos junat vaan kulkisivat. Ei kannata laittaa rahaa moiseen, jos kalustoa ei saada kulkemaan aikatauluissa.

Aina on talvisin ongelmia. Säästyisi monelta ihmiseltä koti, jos tunnin juna kuopataan lopullisesti.

Jerppu

Juuri siksi tunnin juna. Rantarata on aikansa elänyt muinaisjäänne, joka päivä junat myöhässä ja matka kestää aivan turhaan niin kauan, kun kierretään turha lenkki ja on vain yhdet raiteet.

Kyse ei ole vain siitä, miten Salosta pääsee jonnekin, vaan kyseessä on kahden Suomen tärkeimmän kaupunkialueen välinen rata, jonka pitäisi olla Suomen käyntikortti ja ykkösrata kaikin puolin.

Jarmo.

Juuri siksikö, että koti monelta koti jää ”junan alle”?

Jerppu

Oletpa Jarmo humoristi.