TOVE nappasi pisteet Turussa TPK:lta – katso Kuukauden ottelun videot

0

Jalkapallon Kolmosen Kuukauden ottelussa kohtasivat Turun Pallokerho ja Toejoen Veikot.
TPK sai luotua sunnuntai-iltana useita hyviä maalipaikkoja toisella puoliajalla, mutta viimeistely ei onnistunut. TOVEn maalivahti Janne Järnstedt nappasi vedot helposti.

Viimeistelyssä sen sijaan onnistui vierailija TOVE. Niko Vainionpää upotti maalin turkulaisten verkkoon 79. minuutilla. Tilanne lähti TOVEN päädystä, kun Järnstedt otti kiinni TPK:n vapaapotkun.
TOVEn Aki Jylli kuljetti pallon oikeaa laitaa pitkin TPK:n maalille. Sami Kirvesmäki teki hyvän juoksun maalille, mutta ei laukonut itse. Sen sijaan hän syötti vielä vasemmalle, josta Niko Vainionpää laukoi pallon maaliin.
– Herranjestas, miten tyylikkäästi Sami Kirvesmäki malttoi tuon juoksun, ei kiihdyttänyt missään kohtaa, jarruttaa, sitten kun tulee paikka, niin pari askelta lisää vauhtia ja syöttää vielä. Ja siellä oli Vainionpää, joka malttaa aidosta paikasta vetää riittävän matalan, kuvaili ottelun kommentaattori Iivari Hovi.
– Melkein ehdin jo kritisoida Kirvesmäen ratkaisua (syöttää), naurahti ottelua selostanut Juha Hyssälä.

 

Illan toisessa Kolmosen ottelussa sarjakärki Pallo-Iirot voitti Salon Wilppaan lukemin 1–0.
Turun Sanomat näytti TPK-TOVE-ottelun suorana lähetyksenä. Voit katsoa ottelun kummankin puoliajan videotallenteena alta. Kuukauden ottelun selostaa Juha Hyssälä, kommentaattori on Iivari Hovi.
Urheilupuiston Yläkentällä pelattussa ottelussa kotijoukkue TPK pelasi valkoisessa paidassa ja Toejoen Veikot vihreässä asussa.

Ensimmäinen puoliaika:

Toinen puoliaika:

 

Länsi-Suomen Kolmonen jatkuu perjantaina 14.9., jolloin kohtaavat ÄIFK ja SoVo.

Seuraava Kuukauden ottelu striimataan la 6.10. Ottelussa kohtaavat FC Inter 2 ja FC Åland.