Mauri-myrsky katkoo sähköjä Salon seudulla

2
Kova tuuli puhalsi Vuohensaareen menevän tien varressa Salossa. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Mauri-myrsky on jo kaatanut puita ja aiheuttanut sähkökatkoja Salon seudulla. Perjantain ja lauantain välisenä yönä kaatui useita puita eri puolilla seutua. Lauantaina klo 11.40 aikaan 148 taloutta oli Carunan häiriökartan mukaan ilman sähköä Halikon Angelniemellä ja Särkisalon Ramsössä. Kemiönsaaren Vestlaxissa sähkökatkosta kärsi 160 taloutta. Iltapäivällä puoli kolmen jälkeen sähköt olivat palautuneet.

Perniön suunnalla sähkökatkot koettelivat puoli kolmen jälkeen lähes 500:aa taloutta. Viiteen mennessä katkot oli korjattu.

Ilmatieteen laitos on varoittanut, että syysmyrsky Mauri voi kaataa puita ja aiheuttaa sähkökatkoksia. Merellä aaltojen korkeus saattaa yltää neljään metriin. Kovimpia tuulia odotetaan tulevan iltapäivällä.

japi

Viimeyönä Kärkän virallinen sääaseman mittari näytti 21,9 astetta klo 24. Harvinaista herkkua näin syksyllä Salossa.

Pipsa

Oli lämmin ilta poreilla, saunoa ja nauttia lämpimästä yöstä! +19.3 astetta kun pää meni tyynyyn. Hienoa tämä kesä ollut!