Mustion linnan- ja Mathildedalin kesäteatterit keräsivät yhteensä 15000 katsojaa

0
Vahvoja roolitöitä Viimeisessä patruunassa tekivät Mustion linnan kesäteatterissa Tommy Haakana (vas.), Sanna Salán ja Dan Idman. Näytelmä jatkuu ensi kesänä, mutta tuolloin esityskielenä on ruotsi.

Salon Teatteri Provinssin Mustion linnan ja Mathildedalin kesäteatterit keräsivät yhteensä 15 000 katsojaa. Mathildedalissa Reinikaista kävi katsomassa 20 esityksessä yli 5 000 katsojaa eli Mathildedalin kesäteatterivuosi oli ennätyksellinen.

 

Katsojia oli suurimmassa osassa esityksiä enemmän kuin istumapaikkoja, mutta paikkoja saatiin lisätuoleilla. Vain kolmessa esityksessä oli alle 250 katsojaa.

 

Mustion linnan kesäteatterissa kävijöitä oli yhteensä yli 9 000. Mustion linnassa nähtiin kaksi Teatteri Provinssin tuotantoa eli farssi Tenorit liemessä ja Viimeinen Patruuna sekä neljä vierailuesitystä.

 

Mustionlinnan kesäteatterissa nähdään ensi kesänä kirjailija ja toimittaja Miika Nousiaisen esikoisteos ja menestyskomedia Vadelmavenepakolainen.

 

Teatterikesää Mustiolla tähdittävät Risto Kaskilahti ja Sari Puumalainen yhdessä Esa Nummelan , Anniina Jokisen , Hannamaija Nikanderin sekä vielä julkaisemattoman miesnäyttelijän kanssa.

 

Mathildedalissa kesä 2019 vietetään Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen tekstin parissa. Tankki Täyteen – maallamuuttajat tulee ensi-iltaan 12. heinäkuuta. Näytelmän pääroolissa Sulona nähdään Joonas Suominen .

 

Myös Teatteri Provinssin vuoden 2019 talven päätuotanto on selvillä. 28. helmikuuta ensi-iltaan tulee Florence -elokuvana tunnettu komedia Suurenmoista .