Örön matkailuyrittäjä menetti vuokrasopimuksensa

0
Örön vierasvenesatama on yksi Saaristomeren suosituimpia.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on päättänyt, että Metsähallituksen ja Örön saaren matkailutoiminnasta vastanneen Skärgårdskompaniet-yrityksen välinen vuokrasopimus voidaan purkaa. Käräjäoikeuden mukaan Skärgårdskompanietin myöhässä maksamien vuokrarästien määrä oli huomattava, eikä vuokrien maksamatta jättämiseen sovittujen aikataulujen puitteissa ollut päteviä syitä.

Skärgårdskompaniet – Archipelago Company SKAC Oy Ab on tuottanut matkailupalveluita tänä vuonna sekä Örön että Seilin saarilla. Metsähallitus omistaa Örön saaren kiinteistöt ja sataman ja on käyttänyt noin viisi miljoonaa euroa vuonna 2015 yleisölle avatun matkailukohteen kehittämiseen.

Örön saarella kävi viime vuonna 32 000 vierasta ja saaren satama valittiin vuoden vierasvenesatamaksi vuonna 2017.

Lue 6.9.2018 lisää