Salolaisnainen vetää kurssia naisten maanpuolustusharjoituksissa

0
Niksula 2018 -harjoituksen viestintäkurssin johtaja, salolainen Laura Lankinen (vas.) antaa pikaohjeita somen käytöstä. Kurssilaiset Päivi Eskelinen, Tiina Uutela sekä Sanna Niinikoski-Sandberg seuraavat ohjeita.

NaistenValmiusliitto ry:n Nasta-harjoitus pidetään viikonloppuna Niinisalon varuskunnassa. Harjoituksen kokonaisvahvuus Niinisalossa on lähes 400 organisaatio mukaan lukien.

Yksi Nastan kursseista keskittyy viestintään. Salosta harjoituksiin osallistuu 42-vuotias Laura Lankinen , joka työskentelee Paimiossa museo- ja kulttuurisuunnittelijana. Lankinen on nyt ensimmäistä kertaa kurssilla kurssin johtajan ominaisuudessa. Lankisen vetämä kurssi keskittyy viestintätaitoihin.

– Olen organisoinut ja suunnitellut kurssin sekä hankkinut kouluttajat, sanoo Lankinen kiireen keskellä Niinisalosta. Kurssilaisista hän ei osaa sanoa vielä mitään, kun naiset vasta ilmoittautuvat, etsivät varusteita ja makuusijaa varuskunnan tiloissa.