Salon IoT Campus palkittiin Suomen parhaana ideana Tuottava idea -kilpailussa

4
Toimitusjohtaja Jukka Vakula on tyytyväinen kilpailun mukanaan tuomasta näkyvyydestä.

Salo Iot Campus palkittiin perjantaina Tuottava idea -kilpailun voittajana.

– Käsittämättömän hyvä juttu, joka tuo meille valtakunnallista näkyvyyttä. Olen tosi ylpeä, sanoo Salo Iot Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kilpailu, jossa on yritys-, yhteiskunta- ja startup-sarjat. Iot Campus voitti yhteiskuntasarjan parhaan idean palkinnon.

– Salo IoT Campuksen vahvuus on sen monipuolisuus ja rohkeus yhdistää hyvin erilaisia toimijoita keskenään. Yhtenä merkittävänä tekijänä pidettiin sitä, että hanke edesauttaa Salon työllisyyttä ja tunnettuutta, todetaan tuomariston perusteluissa.

IoT Campuksen osallistumista kisaan ehdotti ja voitokkaan hakemuksen laati Johanna Linna Salon Nuorkauppakamarista.

Lue lisää lauantain 15.9.2018 Salon Seudun Sanomista

 

 

Vapaa Kanaherra

Hieno juttu!

Menestys_ennen_työtä

Muistelen, että oikeasti tuottamaan idea alkaa vasta, kun tiloista yli puolet on tuottavassa käytössä. Nythän kaupunki on siirtänyt omia toimintojaan sinne ja muualla on uudenkarheita tiloja jäänyt tyhjilleen aiheuttaen tuplasti kuluja. Siihen nähden Perniöntien hyvin perusteltujen muutostöiden kustannukset ovat kertaluonteisina pikkurahoja.

Ex-Noksu

Toimistotiloista reilusti alle puolet on käytössä. Jos AMK:ta ei lasketa, niin käytössä on alle 20 % toimistoneliöistä, tehtaasta puhumattakaan.

Allan

Hyvä juttu.

Toivottavasti sinne saadaan lisää uusia yrityksiä, mieluiten sellaisia jotka eivät ole ennestään olleet Salossa.