Salon syysmarkkinat alkavat torstaina

2
Syysmarkkinat täyttävät Salon keskustan jälleen kolmena päivänä.

Salon perinteiset syysmarkkinat alkavat torstaina ja kestävät kolme päivää. Markkinat ovat avoinna torstaina ja perjantaina klo 7–20 ja lauantaina klo 7–16. Tivoli on avoinna torstaina klo 10–20, perjantaina klo 10–21 ja lauantaina klo 9–16.

 

Markkinamyyjien kojut täyttävät tuttuun tapaan torin sekä Länsirannan Vilhonkadulta Turuntielle ja Horninkadun Raatihuoneenkadulta Helsingintielle. Nämä alueet ovat markkinoiden ajan liikenteeltä suljettuja. Länsirannan kirjaston puoleinen pää on varattu markkinamyyjien ajoneuvoille.

 

Markkinoilla on yhteensä 407 myyntipaikkaa, jotka kaikki ovat varattuja. Mahdollisia peruutuspaikkoja myydään ympyräparkin luona sijaitsevalla torivalvojan kopilla torstaiaamuna klo 8 ja perjantaiaamuna klo 9.

 

Katso video, miten syysmarkkinat rakentuvat Salon torille. Video on vuodelta 2016.

Ari Peltosalo

Nämä ovat taas Salon ihanat markkinat syksyn pimeyteen. Teinit, nuoriso näitä ja perheet lasten kanssa. Tivolialue lähinnä tulee olemaan täynnä. Itse nämä jo kokenut monet kerrat, mutta kummaa se Salossa, että lastenlapsia ne vielä kiinnostaa.

Kauppa käy ja ruokaa on tarjolla. Hernekeitot, muikut, pannarit, leipomotuotteita unohtamatta. Muistakaa pölypussikauppiaat (tarpeellisia), karkkikauppiaat, no jaa.

Vuorotyö, ei markkinoille

Ja yöllä markkinahulinat jatkuu todennäköisesti naapurin pariskunnan ”iloisella” älämölöllä. Jonka päättää vihdoin paikalle perhepoliittista neuvottelua ratkomaan saapunut poliisi.
Ei kaikki ole niin ihmeen ihanaa Salon markkinoilla.