SalPan kumpikin maalivahti kipeänä – hätäapuvahti illan otteluun löytyi Tepsin junnuista

0
Pyry Tenhon johtaman SalPa-puolustuksen takana on tänään täysin uusi ja tuntematon mies.

Kakkosen B-lohkon voitosta ja Ykkösen nousukarsintapaikasta taisteleva SalPa pelaa tänään KaaPoa vastaan ilman luottovahtiaan Santeri Aaltosta, joka on kipeänä. SalPan kakkosvahti Heikki Leppäkoski on myös kipeänä, joten kotijoukkueen tolppien väliin asettuu yhteistyöseura TPS:stä pikavauhtia hälytetty Joni Rahila.

Rahila on pelannut tällä kaudella TPS:n nuorten SM-sarjajoukkueessa.

Aaltosen poissaolo on SalPalle vakava takaisku, sillä hänellä on ollut iso rooli paitsi puolustuksen johtajana myös pelinavaamisessa. SalPa on käyttänyt Aaltosen loistavaa potkutekniikkaa hyväkseen käyttäen paljon pitkiä ja nopeita avauksia. Aaltonen on myös torjunut tällä kaudella kaksi rangaistuspotkua, jotka ovat osaltaan pitäneet SalPan nousukarsintahaaveet elossa.

Illan KaaPo-ottelun lähtökohta on selvä: SalPan on voitettava ottelu, jotta lohkon kärjessä MuSa ei karkaisi lopullisesti ja ennen kaikkea, jotta lohkokakkosten vertailussa C-lohkon TPV ei saisi kasvatettua kahden pisteen etumatkaansa.

Kakkosen B-lohkoa SalPa-KaaPo Urheilupuiston ylänurmella tänään kello 17.