Vilpas voitti kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa Tallinnassa – Fenner heitti 24 pistettä

0
Remond Brown jatkaa pelejään PeU-Basketissa ja harjoittelua Vilppaassa.

Vilpas pelasi kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa perjantaina Tallinnassa. Tiukka ottelu Sole Sporthallissa TLU Kalevia vastaan päättyi lopulta Vilppaan 95–98 (30–30, 21–25, 23–20, 21–23) -vierasvoittoon.

– Paljon tapahtui asioita, joita tulemme katsomaan vielä videolta. Tämä oli tällä joukkueella käytännössä kolmas viisi vastaan viisi -treeni. Emme ole vielä samalla sivulla, Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo myönsi.

Ottelussa ei pidetty tarkempaa tilastoa. Vilppaan selvästi paras pistemies oli 24 pistettä heittänyt laituri D.J. Fenner. Yli 10 pistettä heittivät Diante Baldwin (13), Brandon Taylor (13), Aatu Kivimäki (12) ja David Haughton (11).

Vilpas pelasi ottelussa ilman Teemu Rannikkoa, Mikko Koivistoa ja nilkkaansa parantelevaa Henri Kantosta.

–Ideana oli se, että Teemu ja Mikko pelaavat tällä reissulla vain jälkimmäisen pelin, Iisalo kertoi.

Yhdeksällä pelaajalla pelanneen Vilppaan apuna olikin PeU-Basketin ulkomaalaisvahvistus Remond Brown, joka heitti ottelussa kaksi pistettä.

Tänään Vilpas kohtaa Viron ykkösjoukkueen Kalev Cramon.

– Se on pykälää kovempi vastus ja meritoitunut eurojoukkue, joka on pelannut VTB-liigaa. He ovat voittaneet kaikki harjoitusottelunsa ja pistäneet liettualaisseuroja nippuun. Hyvä haaste meille, Iisalo kertoi.

Lue lisää lauantain Salkkarista!