Liukkaus sai kuskit renkaanvaihtoon

0
Renkaita vaihtamassa KA-Rengas Oy:stä Ollikkalasta toimipisteen vetäjä Iikka Varttinen. Kuva: Minna Määttänen.

Talvirenkaita vaihdetaan jo ahkerasti. Salon Ollikkalassa KA-Rengas Oy:ssä ajanvarauskirjassa on tämä viikko täyttä kuten monissa muissakin rengasliikkeissä. Moni tyytyy ajamaan suoraan liikkeeseen ilman ajanvarausta. Silloin voi kuitenkin joutua jonottamaan kauankin, riippuu jonoista.

– Ajanvarauksella mennään. Ajanvaraus on kätevä, sillä silloin ei tarvitse odottaa. Puhelin soi kymmenen kertaa päivässä, ja jokaiselle pyrin vastaamaan, jos vain kerkiän, sanoo korvanappia mukanaan roikottava Iikka Varttinen, toimipaikan vetäjä.

Rengassesonki alkoi viikko sitten perjantaina, jolloin liikkeessä alkoi jo näkyä vipinää. Nyt Varttinen vastailee puhelimeensa vähän väliä.

 

Lue lisää perjantain lehdestä