Salolaistaustainen näyttelijä Hannes Suominen on noussut koko kansan suosikiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman myötä. Vaatimaton ja sydämellinen näyttelijä on kerännyt ohjelman tuomareilta huippupisteitä ja saanut tukea myös yleisöäänistä.

Suomisen otteet tanssilattialla ovat herättäneet laajaa ihastusta myös vanhassa kotikaupungissa Salossa. Kannustus on ollut voimakasta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Tanssiohjelmassa Suomisen parina tanssii ja tanssiopettajana toimii Kia Lehmuskoski.

Sunnuntai-iltana on iso hetki, kun tanssiohjelman finaalilähetyksessä ratkeaa, kuka voittaa tämän kauden. Hannes Suominen on toinen ennakkosuosikeista.

Suomisen kanssa finaalissa tanssivat nyrkkeilijä Edis Tatli, joka on toinen ennakkosuosikeista. Finaalissa haastajan roolissa on 17-vuotias sometähti Tuure Boelius.

 

Jokainen pari tanssii finaalilähetyksessä kolme kappaletta. Yleisö on päättänyt kappaleista yhden, tuomarit toisen ja kolmas on tanssijoiden itse valitsema.

Tuure Boelius ja Ansku Bergström:

Tuomareiden valinta: Tequila (Quickstep)
Katsojien valinta: Shake it Off (Jive)

Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski:

Tuomareiden valinta: New York, New York (Foxtrot)
Katsojien valinta: Billie Jean (Cha Cha)

Edis Tatli ja Katri Mäkinen:

Tuomareiden valinta: Always on my mind (Rumba)
Katsojien valinta: Libertango (Tango)

 

Ennen ohjelmaa Suominen oli tanssinut tuskin edes diskossa, mutta sanoo olevansa nopea oppimaan.

– Tansseja on todella vaikea oppia, ja monesti menee ihan kalkkiviivoille eli suoran lähetyksen harjoituksiin asti, ennen kuin pystymme tekemään edes koko läpimenon, Suominen kertoi SSS:n haastattelussa marraskuussa.

Räjähdysmäisesti kasvaneesta maineesta huolimatta Suominen saa kuulemma kulkea rauhassa kotikaupungissaan Helsingissä; fanit eivät tunge iholle.

Täältä näet Suomisen ja Lehmuskosken New York, New York foxtrotin ensimmäisen esityksen.

 

Tanssii tähtien kanssa -finaali nähdään sunnuntaina 25. marraskuuta kello 19.20 MTV3-kanavalla.

 

Ei televisiota

Koko Salo? Salossa on yli 50 000 ihmistä, joten tuskin kaikki nyt töllön äärellä istuvat. Nimittäin kaikkia ei tuollainen kiinnosta. Ja onkos Saloa tuotu mitenkään ilmi ohjelmassa? Ei, joten paljon melua tyhjästä. Ja kaiken lisäksi: vanhaa kotikaupunkia ei ole enää olemassa, vanha Salo lakkasi olemasta vuonna 2009. Mutta ihmiset eivät tätä myönnä, kun uuden kaupungin nimi myös Salo, joten ollaan vaan kuten mikään ei olisi muuttunut.

matti

Täyttä höpöä koko homma.

Mamma Muurlast

Oli kovatasoisin TTK tänä syksynä. Onnitteluni Hannekselle! Hyvin pärjäsivät, oikeasti t o s i hyvin. Ennen näitä kisoja olit lähes tuntematon, nyt sinut tuntee/tietää koko Suomi. Onnea hyvästä kakkostilasta ja hyvää tulevaisuutta Sinulle!