LP Salo odottaa täyttä Salohallia lentopallon CEV Cupin torstain otteluun

0
LP Salon kansainvälisten otteluiden yleisöennätys on 1 600. Se nähtiin Challenge Cupin välieräottelussa Dinamo Krasnodaria vastaan maaliskuussa 2013.

Salolaisyleisön kiinnostus LP Salon naisten kansainvälisiin lentopallo-otteluihin on ollut vaihtelevaa sen jälkeen, kun joukkue pelasi Mestarien liigan lohkovaiheessa kaudella 2014–2015. Torstaina lajiin haetaan uusia ystäviä niin sanotusti Loimaan mallin mukaan.

Miesten liigajoukkue Hurrikaani-Loimaa on käyttänyt useamman vuoden ”eurolla europeliin” -hinnoittelua, eli pääsylippu otteluun on maksanut yhden euron. LP Viesti – kansainvälisissä peleissä LP Salo – kokeilee samaa systeemiä torstain CEV Cupin avauskierroksen ottelussa belgialaista Asterixia vastaan.

– Mukana on kaksitoista yhteistyökumppaniamme. On sovittu korvaus periaatteella euro per katsoja. Tosin sovittu on myös maksimisumma siltä varalta, että paikalle tulisikin 3 000 katsojaa. Odotamme, että halli tulee täyteen, totesi LP Salon päävalmentaja ja urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen.

Lue lisää tiistain lehdestä