Salon henkirikosta tutkitaan murhana, kaksi vangittu

7

Poliisi tutkii Salossa torstaina tapahtunutta henkirikosta murhana. Poliisin mukaan tekoa tutkitaan nimikkeellä murha rikoksen raa’an tekotavan ja uhrin puolustuskyvyttömän aseman vuoksi.

veli

Muistaakseni Salossa oli joku aika sitten samantapainen pahoinpitely jossa liikuntarajoitteinen uhri ja tekijä asuivat samassa asunnossa. Jos uhri ja tekijä ovat samat kuin nyt niin eikö tämä osoita poliisilta ja sosiaalityöntekiöiltä törkeää laiminlyöntiä.

Mnt

Ja millähän poliisi ja sosiaalityöntekijät voivat estää näiden ihmisten tekemiset? Vartiointi 24 h jokaiselle. Herää todellisuuteen.

Matti

Vakituisesti huumeita käyttävät tulisi ohjata pakkohoitoon. Yhteiskunta ei saa elättää heitä valvomatta. Mielisairaat sairaalaan jne. Kyllä tämä auttaa.

Joku hyötyy tästä nykyisestä tilanteesta, muuten tätä ei olisi. Sairaalaan ja hoitokotiin laittaminen on välittämistä, ei unohtaminen.

Yks naakka rappulast

En enää ihmettele asuntovälittäjän heittoa Salosta huonomaineisena ja hankalana myynnin kannalta. Tämä ”kahden käpylehmän tuppukylä” alkaa muistuttaa uutisten perusteella jotain elokuvista tuttua dystopiaa.

Mnt

Pätee yhtälailla koskien mitä tahansa paikkakuntaa, jokaisesta löytyy se ”huono” asuinalue, johon sosiaalitapaukset yms. keskittyvät. Turha leimata yhtä kaupunkia.

Yks naakka

Yksi alue? Herää tähän päivään, sekakäyttäjiä löytyy Salossa, jos ei kaikista kerrostaloista, niin ainakin useimmista.

Häiriöt ja hengenvaaralliset tilanteet ovat muille ihmisille arkipäivää ihan jokaisella asuinalueella.

Titityy

Ihan kuin tästä kaupungista väen väkisin väännettäisiin dystopiaa.
Ei ole enää elokuvaa vaan reaaliaikaista, tässä ja nyt.
Mihin on haihtunut pakkohoidot ja suljetut osastot, varsinkin aineiden käyttäjien kohdalla. Eli mieluummin vapaana tekemässä sitä mitä tykkää, kuin pakkohoidossa jossa opetellaan elämään aineetonta elämää.
Tästä kaikestako Suomessa on säästetty, tulee kalliiksi.